![]() |
|
|
#1 | ||
|
Onbaşı
![]() |
Liğ tv internetten beleş seyredin....
.................................................. ...............................
Düzenleyen zekom : 08-12-2005 at 09:14 AM. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman Çavuş
![]() |
yanlısın var senin bu program virüslü.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yarbay
![]() |
zekom arkadaşımızda bilgi aktarmak amacıyla ve art niyet taşımadan bu bilgiyi aktardıgı inancındayım.
Çünki bir çok konuyu sitemizdeki sayfalara bilgisi olarak aktararak katkıda bulunmuştur . Arkadaşımızın evvelce aktardıklarında kasıtlı bir durumu,bugün de oldugu gibi olamamıştır. Lütfen lan ifadesini tekrar kullanmayarak form kurallarına uyunuz.İkazınızda haklı olmanız, karşınızdakine hakaret şansını size vermemektedir. usulünce ikazınız olsaydı,kasıtlı verilmemiş olan bu link, zekom arkadaşımızca da şimdiye kadar iptal edilirdi, sanıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzman Çavuş
![]() |
kusura bakma kardeş ben onu demek istemedim ama lig tv beleş olmaz ona kaç bigisayarcıyla uğraşılıyor biliyormusun
ben bu işin üzerine çok durmuştum kanal şifreleri kırmak falan normal şifreli kanalları kırabilirsin ama bu dijitürk de çok uğreaştım olmadı yani bu lig tv yi kırarsan bana da haber ver ii olur ama uğraşılırsa kırılacağını sanıyorum uğraş |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Binbaşı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
General
![]() |
Çalışıyor saol kanki
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Binbaşı
![]() |
Çok saolasın kardeşim.Ellerin dert görmesin....
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Binbaşı
![]() |
Alıntı:
amin bil cümle. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Binbaşı
![]() |
rice ne demek dostum ama adamlar çakmışlar galiba durumu şu an çalışmıyor.
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
General
![]() |
Sanırım sınırlı üyelikti yani 30 dakika bedava yayın kalitesini görmen için e süre dolunca doğal olarak kapandı link aylık 29$ olması lazım aslında verdiğin paralı link biz deneme süresini kullandık.
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Er
![]() |
bende batunu karşılaştığı sorunla karşı karşıyayım yardımcı olursanız sewinirim...
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu görüntüleyenler: 1 (0 üye, 1 ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|