![]() |
|
|||||||
| Teknik Yardım Bir sorunla mı karşılaştınız buraya sorun yardım alın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Onbaşı
![]() |
Selam arkadaslar Sizi yardımlarınızla power suplly 400 w ve 2 adet sony siyah cd dvd rom aldım bugun elıme ulastı hepsını sorunsuz taktım çalıştı sorun yok dvd rom olduguna göre güzelde bi format çekeyım dedim resetledım fakat biosa giremedım benım ana kartın klavye ve mouse yeri biraz eski oldugundan tanımıyor onun için kalvyeyide mouseyide usp li aldım şimdi biosa nasıl gircem ????? yardımlarınızı beklıyorum iyi gunler :(
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
General
![]() |
Biosa girebiliyor olman lazım USB klavyeler ile biosa girilemez diye birşey yok klavyeyi başka bir bilgisayarda denedinmi çalışıyormu?
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Onbaşı
![]() |
Alıntı:
Valla açılışta del f2 f10 sürekli basmama ragmen çalışmıyor bilgisayr açıldıktan sonra klavye normal çalışıyor klavyenın çalıştıgından %100 emınım suanda bahsettıgımm klavye ile yazıyorum zaten kardes |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
General
![]() |
PS2 klavye takıp biostan USB keyboard support seçeneklerini enable yap düzelecektir.
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Onbaşı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
General
![]() |
Anlamadığım eski klavye ile biosa giremiyormuydun?
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Onbaşı
![]() |
Evet eski klavye mousumu çalıştıgı halde kenara atmak zorunda kaldım Klavye mous taktım yer çalışmıyor onun için usp li klavye ve usplı maus aldım usp li klavye çalışıyor maus ta öle ama bilgisayarı resetleyınce biosa girmıyor buda benı deli edıyor :( |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
General
![]() |
Anakarta Jumper reset uygulayıp bios'u sıfırlamayı dene (jumper reset için forumda arama yaptır) USB support default ayarı Disable diye biliyorum ama sen yinede dene ps2 girişin bozuksa başka şansın yok çünkü...
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Onbaşı
![]() |
Alıntı:
Kardes dedıgını yaptım daha kötü oldu bu sefer açarken hata verıyor biosa giremedıgım için bugun teknık servıse götürdüm onlarda yapamadılar sonra klavye mouse yerını ( Ps2) söktüler eski bir ana kartının kını taktılar klavye yerı yıne işlemedi mausta öle yeni ana kart al dediler yani normal çalışan pc yi maf ettim neyse iyi gunler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
General
![]() |
Usb klavyelerin anakartında çalışmaması çok ilginç normalde cmos reset uyguladığın için uyarı vermiştir hata dediğin şey bu olsa gerek. Şimdi olmasa bile yarın değiştirme zorunda kalacaktın, ps2 girişin çalışmıyorsa ve anakartın usb klavye yi görmüyorsa yapacak bir şey yok... :(
|
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Onbaşı
![]() |
Alıntı:
Evet kardes yapıcak bir sey yok ana kartı yenılıcem salla boşver canın saolsun xD |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu görüntüleyenler: 1 (0 üye, 1 ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|