![]() |
|
|||||||
| Teknik Yardım Bir sorunla mı karşılaştınız buraya sorun yardım alın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Onbaşı
![]() |
Selam arkadaslar Hemen konuya gireyım Arkadasın Bir masa üstü bilgisayarı var Birde leptop almış sorum şu Kablosuz modem alınca 2 bilgisayar ayarlarını nasıl yaparız ? Masa üstü bilgisayra kablosuz modem le bağlanmak için parça lazımmı eğer lazımsa o parçanın adı nedir ve fiyatı ne kadardır ? Birde Leptopta o parça varmıdır eger yoksa nasıl anlarız ? Parçalar tamamlandıktan sonra nasıl ayarlarız ? Modem nasıl alsın ? Arkadas bılmedıgı için bana öğrensene dedı bende size soruyorum her zamankı gibi
yardım edersenız sevınırız iyi gunler arkadaslar Düzenleyen yürekli_20 : 02-28-2010 at 10:31 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yüzbaşı
![]() |
Masaüstü bilgisayarınızda muhtemelen wireless bağlantısı yoktur. Modeme wireless olarak bağlanmak için wireless adaptör almanız gerekmektedir. Laptop içinse eğer çok eski değilse mutlaka wireless bağlantısı vardır. Bunu öğrenmek için "Başlat-Denetim Masası-Ağ Bağlantıları" açarak orada "Kablosuz Ağ Bağlantısı" simgesini bulaiblirseniz bilgisayarınızdan internete wireles aracılığıyla bağlanabilirsiniz. Ayrıca masaüstü bilgisayarınızı illa ki wireless bağlantısıyla internete bağlamanız gerekmez. Modemden kablo çekerekte bağlantı sağlayabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Onbaşı
![]() |
Alıntı:
|