Donanım Yardım Forum

Anasayfa Portal Forums Start Page Forum Radio DY Radio Oyun Oyun Frequently Asked Questions S.S.S Member List Üye Listesi
Geri Dön   Donanım Yardım Forum > Donanım > Teknik Yardım

Kullanıcı Adı
Şifre
Üye Ol Calendar Takvim JavaChat Forumları Okundu İşaretle

Teknik Yardım Bir sorunla mı karşılaştınız buraya sorun yardım alın

Yeni Konu Aç  Cevapla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-28-2010, 08:58 PM   #1
yürekli_20
 Onbaşı

Bilgiler
Giriş Tarihi: Feb 2010
  6 ay yıldızı
Rep Gücü: 5
Rep Puanı: 2
yürekli_20 is an unknown quantity at this point
iletisim Mesajı PM ile yanıtla
Exclamation 2 pc ile Kablosuz modemle Bağlanma Yardım

Selam arkadaslar Hemen konuya gireyım Arkadasın Bir masa üstü bilgisayarı var Birde leptop almış sorum şu Kablosuz modem alınca 2 bilgisayar ayarlarını nasıl yaparız ? Masa üstü bilgisayra kablosuz modem le bağlanmak için parça lazımmı eğer lazımsa o parçanın adı nedir ve fiyatı ne kadardır ? Birde Leptopta o parça varmıdır eger yoksa nasıl anlarız ? Parçalar tamamlandıktan sonra nasıl ayarlarız ? Modem nasıl alsın ? Arkadas bılmedıgı için bana öğrensene dedı bende size soruyorum her zamankı gibi yardım edersenız sevınırız iyi gunler arkadaslar

Düzenleyen yürekli_20 : 02-28-2010 at 10:31 PM.
yürekli_20 şu an forumda değil   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-2010, 11:09 PM   #2
serdar_uzun_87
 Yüzbaşı

serdar_uzun_87'nın Avatarı
Bilgiler
Giriş Tarihi: Nov 2006
itibar
  6 ay yıldızı 12 ay yıldızı 18 ay yıldızı
Rep Gücü: 119
Rep Puanı: 789
serdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to beholdserdar_uzun_87 is a splendid one to behold

Masaüstü bilgisayarınızda muhtemelen wireless bağlantısı yoktur. Modeme wireless olarak bağlanmak için wireless adaptör almanız gerekmektedir. Laptop içinse eğer çok eski değilse mutlaka wireless bağlantısı vardır. Bunu öğrenmek için "Başlat-Denetim Masası-Ağ Bağlantıları" açarak orada "Kablosuz Ağ Bağlantısı" simgesini bulaiblirseniz bilgisayarınızdan internete wireles aracılığıyla bağlanabilirsiniz. Ayrıca masaüstü bilgisayarınızı illa ki wireless bağlantısıyla internete bağlamanız gerekmez. Modemden kablo çekerekte bağlantı sağlayabilirsiniz.
Sistem : Gigabyte GA-MA790X-UD3P - Amd X2 6000+ 2MB Cache - Thermaltake Duorb Cpu Fan - Seagate 16mb 250gb + Western Digital 16mb 500 gb hdd - Huntkey 600w Psu - Ocz Vista Perform Edition Platinium Ddr2 800Mhz 2Gbx2 - His 4850 1 Gb Iceq 4 256

serdar_uzun_87 şu an forumda değil   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2010, 03:37 PM   #3
yürekli_20
 Onbaşı

Bilgiler
Giriş Tarihi: Feb 2010
  6 ay yıldızı
Rep Gücü: 5
Rep Puanı: 2
yürekli_20 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi serdar_uzun_87 Mesajı Göster
Masaüstü bilgisayarınızda muhtemelen wireless bağlantısı yoktur. Modeme wireless olarak bağlanmak için wireless adaptör almanız gerekmektedir. Laptop içinse eğer çok eski değilse mutlaka wireless bağlantısı vardır. Bunu öğrenmek için "Başlat-Denetim Masası-Ağ Bağlantıları" açarak orada "Kablosuz Ağ Bağlantısı" simgesini bulaiblirseniz bilgisayarınızdan internete wireles aracılığıyla bağlanabilirsiniz. Ayrıca masaüstü bilgisayarınızı illa ki wireless bağlantısıyla internete bağlamanız gerekmez. Modemden kablo çekerekte bağlantı sağlayabilirsiniz.
Anladım kardes teşekkurler Aldıgı leptop eski kesin yoktur o bağlantı
yürekli_20 şu an forumda değil   Alıntı Yaparak Cevapla

Bu konuyu görüntüleyenler: 1 (0 üye, 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Forum Seç

Su an Forum Saati:

Steel Blue Style ©2005 vBEnhanced